عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

درخواست ضد مقاومتی اسرائیل از آنکارا

یک روزنامه صهیونیستی نوشت، این رژیم از ترکیه خواسته که به فعالیت حماس در خاک ترکیه پایان داده شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۳۷۹

به گزارش راهبردمعاصر، روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» همزمان با سفر «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه به تل‌آویو نوشت، رژیم صهیونیستی خواستار توقف فعالیت‌های حماس در ترکیه شده است.

در ادامه این گزارش آمده، علیرغم مقامات صهیونیست می‌دانند روابط ایدئولوژیک «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه با حماس مانع آن می‌شود که اردوغان به صورت کامل به فعالیت‌های حماس در ترکیه پایان دهد، اما تل‌آویو این مطالبه را از آنکارا دارد.

اسرائیل هیوم افزود، با اینکه مقامات صهیونیست از اقدام ترکیه برای اصلاح روابط خشنود هستند، اما آن‌ها با احتیاط با این موضوع برخورد می‌کنند، زیرا می‌ترسند که اردوغان بیانیه‌ای تند صادر و روند آشتی را متوقف کند.

این روزنامه در ادامه نوشت، هنوز توافقی درباره بازگشت سفرا در این مرحله مطرح نشده، اما رژیم اسرائیل قصد محدود کردن ائتلافش با قبرس و یونان را ندارد.

روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی در پی حمله صهیونیست‌ها به کشتی «ماوی مرمره» (در سال ۲۰۱۰) و کشته شدن نه فعال ترک تیره شد و دو طرف سفر ایشان را فراخواندند؛ این کشتی به منظور شکست محاصره غزه عازم این منطقه بود.

روابط دو طرف بار دیگر در سال ۲۰۱۸ دچار تنش شد و ترکیه در اعتراض به انتقال سفارت آمریکا به قدس، سفیر خود را بار دیگر فراخواند.

چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه دیروز (سه شنبه) وارد فلسطین اشغالی شد و با برخی مقامات این رژیم دیدار کرد.

امروز، وزرای خارجه ترکیه و رژیم صهیونیستی طی نشست خبری مشترک ضمن اشاره به پیشرفت روابط آنکارا و تل‌آویو، از افزایش سطح تبادلات اقتصادی بین دو طرف استقبال کردند/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده